Hjælp Klimaleksikon

Lennart Kiil har i 11 år for egen regning drevet Klimaleksikon. I den periode er over en million mennesker blevet klogere på klima. Nu beder Lennart om din hjælp for at sikre at viden om klima stadig er tilgængelig for alle på nettet.

Klimaleksikon bruges dagligt af især unge over hele landet når de søger viden om klima og relaterede emner. Det er vigtigt at de ved der findes en anden mulighed end at pjække fra skole. Klimaleksikon sørger for at der også er at sted på nettet for dem som vil lære noget og søger at tilgå klimaproblemet konstruktivt.

Den vidensbaserede og fornuftige tilgang er nu vigtigere end nogensinde før. Vi risikerer at spørgsmålet om klima bliver overtaget af politiske aktivister.

Men det er dyrt at holde et klimaleksikon kørende, udvikle det og give så mange mennesker i alle aldre mere viden. Det koster årligt titusindvis af kroner.

Derfor mener Lennart Kiil at det er på tide at flere træder til og bakker op om Klimaleksikon som baserer sig på viden frem for følelser i klimaspørgsmålet. Desværre har danske virksomheder, som ellers taler meget om klima, hidtil vist sig uvillige til at bakke op om og sponsorere det vidensbaserede Klimaleksikon.

Så nu må almindelige borgere og gode mennesker træde til!